8613564568558

SEMW 2021 MARKEDSFØRINGSARBEIDSKONFERANSE BLEV AVHOLDT STORT

29. januar ble 2021 markedsarbeidskonferansen til SEMW med temaet "tredimensjonal kampseier" holdt i Shanghai Meilan Lake International Conference Center.Gong Xiugang, daglig leder for SEMW, Yang Yong, administrerende nestleder, og visedirektør for markedsføring Huang Hui, bedriftsledere, ledere for relaterte avdelinger og alle ansatte i handelsdepartementet deltok på dette møtet, som ble ledet av Mr. Huang Hui, visedirektør for markedsføring.

zasd_1

 

Bilde: Nettstedet for markedsføringskonferansen SEMW 2021

▌I det siste 2020 har vanskeligheter og utfordringer sameksistert, ære og vanskeligheter sameksisterer.I møte med innenlandske og utenlandske epidemier har SEMW gått videre og opprettholdt en jevn utvikling i selskapets virksomhet med konseptet "profesjonelle tjenester, skaper verdi for kundene".I 2021 vil SEMW fortsette å opprettholde oppdraget om å "gjøre konstruksjon tryggere", kjempe tredimensjonalt og kjempe modig.

zasd_2

 

Bilde: Nettstedet for markedsføringskonferansen SEMW 2021

På møtet oppsummerte ansvarlig for hver bransje ferdigstillelsen av bransjen i 2020, høydepunktene i arbeidet, manglene i arbeidet, deling av arbeidserfaring, og arbeidstiltak og arbeidsutsikter for 2021.

zasd_3

 

Bilde: Ledere for ulike bransjer lager en oppsummerende rapport

▌Huang Hui, nestleder for markedsføring, distribuerte markedsføringsarbeidet for 2021 på møtet, oppsummerte og gjennomgikk arbeidet til departementet for

Handel, analyserte problemene i markedsarbeidet, og dekomponerte arbeidsmål og tiltak.Mr. Huang påpekte at sterk markedsføring for alle ansatte, raffinert markedsføring, styrker regionale markedsføringskrefter, styrker resultatvurdering og sikrer at målene nås.

zasd_4

 

Bilde: Huang Hui, visepresident for markedsføring i SMEW, gjør arbeidsdistribusjon

▌Markedsminister Wang Hanbao, serviceminister Wu Jian og daglig lederrådgiver Chen Jianhai utvekslet henholdsvis arbeidsideer og planer rundt den store markedsavdelingen i 2021.

zasd_5

 

 Bilde: Wang Hanbao, Minister for Marketing Department, Minister of Service Department Wu Jian, daglig leder og rådgiver Chen Jianhai ga en arbeidsrapport

▌Utøvende viseadministrerende leder Yang holdt en viktig tale på møtet.Yang påpekte at de gamle konseptene og modellene som har blitt dannet under den raske utviklingen av anleggsmaskinindustrien de siste ti årene ikke lenger er egnet for den nåværende formen.For tiden er vi inne i en periode med både utfordringer og muligheter.Salgsteamet til SEMW er et team som er ansvarlig, tør å handle, kan kjempe og vinne kamper.Vi tror at 2021 vil være fullt av selvtillit for alle SEMW-arbeidere.Og et år med håp.

zasd_6

 

Bilde: Yang Yong, administrerende nestleder i SEMW, gir en arbeidsrapport

▌Deltakerne på stedet gjennomførte dybdediskusjoner om markedsarbeidet i 2021, og ga uttrykk for sine meninger.Atmosfæren på stedet var varm og hyggelig.

zasd_7

▌Til slutt kom Gong Xiugang, daglig leder i SEMW, med en forespørsel på møtet.Mr. Gong påpekte at i 2021 tok SEMW tydelig i bruk "stor markedsføring, god service og vinnende kamper" som sine markedsføringsideer, og alltid fokusert på "bruker først, service først" som den første forutsetningen er å fokusere på å forbedre effektiviteten. , fokusere på markedet, ta hensyn til kundenes behov og svare raskt.

zasd_8

 

Bilde: Gong Xiugang, daglig leder for SEMW, laget en sammendragsrapport

Dette møtet realiserte foreningen av selskapets markedsføringsstrategi og tanker.Stemningen blant deltakerne var høy og selvtilliten deres var fast.Vi må omfavne den faste troen på å vinne, styrke gjennomføringen og strebe etter å gi kundene absolutt overlegne produkter og tjenester uten sidestykke, og skape større verdi for kundene.

 


Innleggstid: 07-02-2021