8613564568558

E selau tausaga o Shanggong toe folau |Na fa'ataunu'uina ma le manuia le sauniga fa'alauiloa o le nofoaga fou a le SEMW

1

Ina ua mavae le seneturi o le faatoilaloina o le vao tuitui ma le tuitui, ma le seneturi o le manuia, o le saoasaoa o le SEMW agai i luma ua sili atu ona mausali ma toafilemu!
I le taeao o le aso 17, na faʻataunuʻuina ai le sauniga o le faʻalauiloaina o le fale gaosi atamai fou o le SEMW i le Fujin Road factory area o le Itumalo o Baoshan.E ui ina le matagofie le lagi ma timuga aso timuga o le mea na tupu, e le mafai ona taofia le naunautai o le SEMW.Taitaifono o SEMW Wu Weibin, Pule Sili Gong Xiugang, Pule Pule Sili Yang Yong, Sui Peresetene o Maketi Huang Hui, Taitaifono o Shanghai Jinlong Co., Ltd. Chen Genlin, Pule Sili o Shanghai Jiajun Metal Structure Engineering Co., Ltd. Wang Jiaxiang ma tagata faigaluega uma a le SEMW na auai i le sauniga faʻalauiloa.Molimau le folauga mamalu o le faavae fou mo le gaosiga atamai o SEMW.

O se amataga fou, se malaga fou, ma se mataupu fou
O Yang Yong, le Pule Sili o le SEMW, sa taitaia le sauniga ma faafeiloai atu i le auvalaaulia uma na afifio atu i le sauniga o le tatalaina, ma momoli atu le agaga faafetai tele i taitai uma ma uo mai soo se ituaiga o olaga o e sa alolofa ma lagolagoina le atinaʻeina o SEMW.
Fai mai Mr. Yang o le a le galo i le faitau afe o vaitafe ma mauga le auala na latou o mai ai.E selau tausaga o tausaga malosi, i le amataga o le seneturi, o le loto e pei o se papa.Talu mai le atinaʻeina o SEMW, ua avea ma atinaʻe faʻaonaponei faʻatasi ai suʻesuʻega faasaienisi, atinaʻe, gaosiga, maketi ma auaunaga.O loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻatupulaia masini faʻapisinisi.Faatasi ai ma le fausiaina o le faavae fou, ua faia e le SEMW se laasaga tele i le faagasologa o le atinaʻeina, ma i le taimi lava e tasi, ua maeʻa le sini o le toe fausia o se SEMW fou, ma toe amata ai se amataga fou ma se malaga fou.O le a tusia e tagata faigaluega o latou lava mamalu ma miti iinei, ma faʻaaoga lenei mea e fai ma amataga e fatu ai se mataupu fou.

2

Tulaga tutusa ma atinaʻe masani, fatuina se seneturi fou o le SEMW
Na faailoa mai e Wu Weibin, le taitaifono o le SEMW, i lana saunoaga o le SEMW na faavaeina i le 1921, o le matua tutusa ma le pati.Talu mai le toe faʻatulagaina o le kamupani i le 4 tausaga talu ai, ua ulufale atu le kamupani i se auala vave atinaʻe.I le mae'a ai o le tele o tausaga o fa'aputuina le fa'aputuina o mea tau masini ma fa'afouga oloa, ua manumalo ai le atunu'u, itumalo ma fa'aitumalo.Faʻaaloalo, o le tuputupu aʻe o le SEMW e manino i tagata uma.I le 2021, o se tausaga tulaga ese, e tatau i le SEMW ona faoa avanoa o le vaitau fou, faia se vevesi e uiga i le faiga a le kamupani, galue malosi i suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, ma galue malosi i le atinaʻeina o maketi.Saili le faaleleia atili o tomai patino.Faatasi ai ma se uiga maualuga, o le a tatou amataina se seneturi fou o le SEMW ma fatuina ni mamalu sili atu.
SEMW o se faʻapotopotoga e tutusa le taunuuga ma atinaʻe faʻatasi.I lalo o le taʻitaʻiga a le pulega o loʻo fai ma sui o Mr. Gong, o loʻo taumafai le kamupani e aumaia le tele o faʻamanuiaga i le aufaipisinisi ma mafai ai e tagata faigaluega ona ausia ni atinaʻe sili atu.O le manatu o le fatuina o le tau e faʻamaoni i le tele o tagata faʻatau.

3

Ua pisapisao ia gong ma talipalau, ua sisiva faatasi leona, ma ua toe folau le galuega i le seneturi.
I le lotolotoi o le leo o gongs ma talipalau ma faʻafeiloaʻiga, na oʻo ai le sauniga i le tumutumuga: E toʻafa taʻitaʻi o Wu Weibin, Taitaifono o le SEMW, Gong Xiugang, Pule Sili, Chen Genlin, Taitaifono o Shanghai Jinlong Co., Ltd., ma Wang Jiaxiang, Pule Sili o Shanghai Jiajun Metal Structure Engineering Co., Ltd. Na faia le sauniga o le tatalaina o le faavae fou o le gaosiga o le SEMW, ma i le taimi lava e tasi, na totoina ai fatu o le faamoemoe mo le atinaʻe fou o le SEMW.Faatasi ai ma le faitau i lalo i le 10, o le aufaigaluega uma na alalaga le faʻaupuga "Hundred Years of Shanggong, Craftsmanship and Mind" Fausia, vaʻavaʻai ma le pati, savali ma le loto e tasi ", i lalo o le molimau masani ma manaʻoga o tagata uma, o le faavae fou o le seneturi. - toe folau le SEMW tuai.

4
Mulimuli ane, na faia e taʻitaʻi e toʻafa le "faʻamaeʻaina o le paʻi" mo "leona" siva e fa i le vaaiga, o loʻo faʻaalia ai o le a mafai ona manuia le faʻavae fou o le gaosiga o le SEMW i le lumanaʻi.Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga tulaga ese o le siva leona, le siva siva leona ma isi faʻataʻitaʻiga, o le faʻalauiloaina o le faʻavae fou o le gaosiga o le SEMW o se manuia atoatoa.

5
Faatasi ai ma se amataga fou ma se malaga fou, SEMW o le a ave le tatalaina o le faavae fou o le gaosiga o le atamai e avea o se avanoa e taulaʻi atu ai i le fanua o faʻapipiʻi masini, taumafai mo le lelei i le atinaʻeina o oloa ma gaosiga, ma tuʻuina atu i le maketi ma tagata faʻatau le tele. fofo lautele ma le tulaga maualuga auaunaga faufale avanoa i lalo o le eleele.SEMW ua noatia e faʻaaogaina le masani, mulimuli i le masani, ma aʻe i luga fou ma fatuina mamalu sili atu.Ou te manaʻo i le faavae fou o le SEMW e maua ai le tele o tupe ma maua se seleselega vave!

Faatasi ai ma le malosi maualuga i luma, matou te faʻaali atu ia te oe le faiga o le SEMW fou faavae

6

7


Taimi meli: Iuni-25-2021