8613564568558

ʻO ka hui kick-off o ka Shanghai Civil Engineering Society Standard "Technical Standards for Perturbation Four-axis Mixing Pile"Cum ka hui hana mua i mālama maikaʻi ʻia.

SEMW

Ma ka ʻauinalā o ʻAukake 12, ua hoʻoponopono ʻia e ka East China Architectural Design and Research Institute Co., Ltd., Shanghai Yuanfeng Underground Engineering Technology i ka "Technical Standard for Micro-disturbance Four-axis Mixing Pile". Co., Ltd., a me Shanghai Foundation Engineering Group Co., Ltd. Ua holo pono ka halawai kick-off a me ka halawai hana mua ma Puxiu Mansion, Minhang District, Shanghai.13 i komo mai SEWM a me Shanghai Construction Industry i ka halawai.

SEMW-1

Ua haʻi mua ʻo Ye Guoqiang, ke kākau ʻōlelo nui o Shanghai Civil Engineering Association, me ka hōʻike ʻana i kona hoʻokipa maikaʻi ʻana a me ka mahalo nui i nā ʻelele o nā ʻāpana lālā a pau i komo i ka hālāwai i ka wā o ka wela, a heluhelu i ka hoʻolaha o ka "The establishment. o ka maʻamau o ka hui no ka hoʻolahaʻana i ka hoʻolaha "Standard", e hoʻolaha ana ʻO ka hoʻokumuʻiaʻana o ka hui hoʻokumu a me ka hoʻokumuʻana i ka papa inoa o nā lālā o ka hui, a hoʻokūkino i keʻano o ka hoʻomākaukauʻana i nā kūlana a me nā koi kūikawā o ka hoʻomākaukau.ʻO ke kumu o ka hoʻolālā maʻamau e hoʻohālikelike i ka noi ʻana o ka micro-disturbance four-axis mixing piles i ka ʻenekinia, i mea e hoʻokō ai i ka palekana, hilinaʻi, hōʻoia maikaʻi, hoʻokele waiwai a kūpono a me ka palekana kaiapuni.He kūpono ia no ka hoʻolālā ʻana, ke kūkulu ʻana, ka maikaʻi a me ka ʻae ʻana o ka micro-disturbance four-axis mixing pile.

Ua hoʻonohonoho ʻia ka hālāwai ma kahi o nā mokuna ʻehiku (hoʻolālā mua) o ka "Standard", "Terms and Symbols", "Basic Regulations", "Equipment", "Design", "Construction", "Digital Management and Evaluation" a me "Inspection". a me ka ʻae ʻana” Kūkākūkā ʻia me nā kikoʻī.

SEMW-2

Du Ce, luna 'enekinia o Shanghai Yuanfeng Underground 'enekinia Technology Co., Ltd., ma ka aoao o ka luna hoʻoponopono, ua haawi aku la i ka mooolelo kiko'ī o ka "maʻamau" hoʻomākaukau kāʻei kua a me ka hana hou o eha-axis huikau 'enehana, a hoike. ka papa kuhikuhi hana hoʻomākaukau, nā loina hoʻomākaukau, ka ʻatikala o ka mokuna, a me ke kumu hana e kū nei A me nā hoʻonohonoho hoʻomākaukau, etc.

SEMW-3

Wang Weidong, he aupuni 'enekinia ana a me ka hoʻolālā haku a me ka luna 'enekinia o East China Construction Group, a me na lala o ka hui compilation i kālele 'ia ma luna o ka mokuna maʻiʻo o ka maʻamau a me nā 'ike loea i pili, a alakaʻi 'ia i ka hohonu kūkākūkā 'ikamu, a ua wehewehe mua i ka ʻike a me ka hoʻonohonoho mokuna o ka maʻamau., E hoʻoholo i ka mahele hana a me ka papa hana hoʻomākaukau o nā lālā o ka hui hoʻokumu, a hana i nā hoʻonohonoho koʻikoʻi no ka hana hoʻomākaukau i ka pae aʻe.

SEMW-4

ʻO SEMW ma keʻano he hui komo o ka "Standard", ke kuleana o ka hoʻomākaukauʻana i ka "Mokuna Mea Hana".ʻO ka hui hui ʻehā-axis i hoʻomohala pū ʻia e Shanghai Yuanfeng Underground Engineering Technology Co., Ltd.Me nā hiʻohiʻona o ka haunaele liʻiliʻi o ke kaiapuni a puni a me ka hana kiʻekiʻe o ke kūkulu ʻana, hiki iā ia ke hāʻawi i nā mea kūʻai aku i nā hopena holoʻokoʻa kiʻekiʻe no ke kūkulu ʻana i lalo.

SEMW-5

Ua mālama ʻia ka hālāwai ma kahi ʻano paʻakikī a maikaʻi hoʻi, a ua paʻa pono ka hana o ka hālāwai a ua hoʻokō ʻia nā hopena i manaʻo ʻia.Ua alakaʻi nā pūʻulu hoʻomākaukau i nā kūkākūkā hohonu a me nā kūkākūkā e pili ana i ka hoʻolālā maʻamau, noiʻi i nā manaʻo, nā kūkākūkā ʻenehana, a me ka loiloi maʻamau.Ua hōʻike nā ʻelele e pono lākou e hāʻawi i ka pāʻani piha i ka naʻauao hui o ka hui hoʻomākaukau, hoʻopau i ka ʻike hana i ka manawa a me ka maikaʻi, a e hōʻoia i ka "maʻamau" Ua hōʻea ka hana hoʻomākaukau i ka pahuhopu i manaʻo ʻia.

SEMW-6

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-13-2021