8613564568558

Le muamua i le alamanuia!O le masini vili paipa paipa a le Shanggong Machinery na maua ma le manuia, ma "toe" tatalaina ai se taaloga fou i le maketi!

Paionia ma fa'afou, fa'atumu le avanoa

O meafaigaluega e sili ona tele le lautele pito i fafo o casing i le alamanuia

PIT5170 Press-in shaft masini olo

O le muamua na faʻafeiloaʻi manuia

"Re" taua maketi tatalaina se taaloga fou

SEMW, Weiding (Shanghai) Alavai Malosi Alliance

Fa'alogoina le leo sili ona malosi o le tumutumuga o Me!

semw2
semw3
semw

I le aso 16 o Me, na fa'ataunu'uina ma le manuia le tu'uina atu o le SEMW's PIT5170 fa'apipi'i masini fa'apipi'i i lona nofoaga gaosi.I lalo o le molimau faʻatasi a taʻitaʻi, tagata faʻatau ma tagata faigaluega, Gong Xiugang, pule sili o le SEMW, na tuʻuina atu le "ki auro" ia Li Zhongfa, le taʻitaʻifono o Weiding (Shanghai) Drainage, o se tasi lea o taunuuga aoga o le galulue faatasi i le va o le lua. pati, ma o le a avea ma se isi mea taua i le talafaasolopito o le atinae o kamupani uma e lua ma e oo lava i le talafaasolopito o le fale e le eliina alamanuia.

semw4

I le vaaiga, Li Zhongfa, taitaifono o Shanghai Microtop, faamautuina le sao o le SEMW i le faalauiloaina o le fausiaina o le fale pisinisi trenchless, ma faamoemoe o le a faalolotoina le galulue faatasi o itu e lua i le lumanai, faaatoatoaina lelei o le tasi i le isi, faasoa punaoa, ma tatala. se vaega fou o le galulue faatasi o fuafuaga faataatitia.

SEMW1

I le feagai ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o loʻo faʻatupulaʻia ai le maketi i lea tausaga ma lea tausaga ma o loʻo ulufale atu le alamanuia i se taamilosaga i lalo, o loʻo popole le SEMW i mea o loʻo popole ai tagata faʻatau ma mafaufau i mea e manaʻo ai tagata faʻatau.A'o fa'atupuina le tau mo tagata fa'atau, e fa'atatau fo'i i maketi ma fa'atupuina auaunaga fa'apitoa mo tagata fa'atau.Tuuina atu fofo faiga atoa ma "taʻavale faʻapipiʻi" e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.O le tuʻuina atu o le PIT5170 faʻapipiʻi-i totonu o le laina paipa paipa faʻapipiʻi masini o se isi tulaga manuia o le faʻavasegaina o oloa e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.

O le maualuga pito i fafo o le pusa o le PIT5170 lolomi-i totonu o le paipa paipa mimilo masini tuʻuina atu i lenei taimi e 5170mm.O se pusa fou tu'ufa'atasia electromechanical ma hydraulic pulea tutoatasi atiaʻe e SEMW i luga o le faavae o le folasia, digesting ma mitiia tekinolosi alualu i luma mai fafo.fa'atau.O meafaigaluega o loʻo i ai galuega faʻapitoa, e mama ma faʻaoga, e iai uiga o le tele o le saoasaoa ma le faʻatonutonuina o le torque, faʻapipiʻi faʻapipiʻi otometi, faʻamalosia le pulea o le ulu tipi, mamao mamao, ma isi. E faigofie ona faʻaogaina, leai se pisa, maualalo le vibration, ma maualuga ma le faatinoga faatuatuaina.A maeʻa le faʻalauiloaina manuia o lenei oloa, o le a faʻatumuina le avanoa i le tele o mea faʻapipiʻi pito i fafo i totonu o le fanua o le fausiaina o le trenchless i Saina, ma i le taimi lava e tasi, o le a faʻalauteleina ai le malosi o le gaosiga o le seneturi o le SEMW.

lautele o le talosaga:

● Fa'avae i lalo o le alatele, fa'aputu fa'alava mo le puipuiga o le lua fa'avae loloto, toe fa'aleleia o fa'aputuga o le taulaga ma fa'aputu fa'alavelave fa'alavelave, faupu'e fa'alava mo nofoaafi, uafu, auala ma alalaupapa, vaitafe, vaituloto, fale maualuluga, fauina o le eletise ma le fa'asao vai, ma le fa'amoemoe fa'apitoa. fa'aputuga le fiafia.

● I le faʻaaogaina o le pusa atoa, e mafai ona fausia e tusa lava pe latalata i fale o loʻo iai, aemaise lava mo galuega i totonu o taulaga.

Vaega

Fauga saogalemu ma lelei 

● E le manaʻomia e tagata faigaluega ona galulue i le lua faʻavae, ma o gaioiga uma e faia i luga o le eleele, lea e faʻamautinoa lelei ai le saogalemu o tagata faigaluega;i le faagasologa o le fausiaina, e mafai e le pusa uamea ona taofi lelei le palapala ma puipuia le puipui, faʻaumatia lelei le lamatiaga o le paʻu o le eleele ma le faʻavae.

● O meafaigaluega e atamai ma mama i le mamafa.E mafai ona fau masani e oo lava ile vaapiapi ole auala.E oʻo lava i luga o le faʻavae e leai se lagolago a le tagata lava ia, e leai se manaʻoga mo faiga faʻapitoa e pei o le tui o mea, ma e talafeagai mo le fausiaina i luga o ituaiga eseese o faavae.

Leai se vibration, maualalo le pisa

● O loʻo faʻapipiʻiina le pusa uʻamea ma toso i fafo e ala i le faʻaogaina o le cylinder hydraulic, lea e le mafai ona ausia le vibration ma le pisapisao maualalo.

O le fa'aogaina lelei e fa'amautinoa ai le sa'o lelei o le fausiaina

● Faiga fa'aoga atamai e fesoasoani ai i tagata faufale ia vave ona malamalama i le faiga o mea faigaluega.

● O meafaigaluega e mafai ona faʻamautinoa le faʻaogaina o le pusa uamea e ala i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina, tuʻuina atu le malosi faʻamalosi mo strata eseese, ma faʻamautinoa le maualuga o le fausiaina.

E popoto i latou e mātauina le tulaga, ma e popoto i latou e mātauina le tulaga.O le a faʻaauau pea ona faia e le SEMW oloa i lalo o le lalolagi, faʻatoʻilaloina pa puipui faʻapitoa, tuʻuina atu le tautua loto atoa, agai i luma ma toe tau le maketi, ma saofagā i le mamalu fou o le SEMW.


Taimi meli: Me-18-2023