8613564568558

SEMW H350MF HYDRAULIC HAMER E FAI AI SE XIAMEN MANUIA.

Xiamen ia Aperila e matagofie ma filemu.I le avea ai o se taulaga tutotonu taua, uafu ma le matagofie o turisi i le talafatai i sautesasae, o Xiamen o se sone pailate o le toe fuata'iga lautele a le atunuu.Ua avea ma nofoaga autu o auaunaga tau tupe faaitulagi ma se nofoaga autu tau fefaatauaiga.O le atina'eina o atina'e fa'aonaponei i le taulaga ose fa'amuamua sili ma e mana'omia.

Talu ai nei, o le fausiaina o le poloketi sikuea sikuea a Baolong i Xiamen, Fujian Province, o loʻo faʻagasolo tele.O le malosi autu o le fausiaina, taʻitaʻia e SEMW H350MF, fesoasoani i le fausiaina o Xiamen matagofie ma le lelei o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.

O loʻo lipotia mai o le Xiamen Tong An Baolong city project o loʻo faia e Xiamen Zhanhao Real Estate Co., Ltd. o le aofaʻi o faaputuga i lenei poloketi e 307, o le lautele o paipa PHC e 500mm, lua vaega o se seti o faaputuga o 28-29m loloto, ma sili atu i le 200 faaputuga ua maeʻa.Ona o le tele o galuega, e 11 mea faigaluega tutusa e ulufale atu i le nofoaga.O le H350MF hydraulic hammer o loʻo i ai uiga faʻapitoa o le malosi faʻalua.O le lelei o le fa'agogoina o fa'aputuga e iai fa'amanuiaga manino i oloa fa'apena, ma le averesi o le 15 seti o fa'agogo i le aso.E tulaga ese mai le tele o masini faʻapipiʻi ma taumafai e faʻafetaui le galuega faigata.

4-2

Xiamen Tong An Baolong taulaga poloketi

SEMW, i le avea ai o se paionia i le faʻalauiloaina o le fausiaina ma le atinaʻeina o le faga, ua ausia taunuʻuga i le tele o galuega faʻapitonuʻu i Fujian ma saofagā i le SEMW.O le H350MF hydraulic hammer o le SEMW o loʻo i ai uiga faʻapitoa o le maualalo o le pisa, maualalo le vibration, faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, faʻatuatuaina ma faʻalua gaioiga.Ua fa'atinoina galuega fa'aputu i le tele o nofoaga i le Itumalo o Fujian, ma fa'aalia ai le fa'atinoina o galuega lelei.

Tulaga 1: ia Iulai 2020, o le a fausia ai se faaputuga paipa PHC ma le lautele o le 800mm, 4 vaega ma se seti o le loloto o le 50-55m o le a fausia i le ogatotonu lona tolu o Changle i Fuzhou.Ona o le tele o le lautele ma le faʻafanua faʻapitoa o le faʻaputuga o le galuega, lea e manaʻomia ona pasia i luga o le oneone ma isi mea, o le fausiaina o loʻo i ai se tikeri faʻapitoa o faigata, ma o le averesi numera o samala i le faaputuga e 1400. H350MF. e mafai ona goto le samala hydraulic 6 seti o faaputuga i le aso e tasi, faatasi ai ma le aofaiga e 100 seti.

4-1

Le ogatotonu lona tolu o Changle i Fuzhou

Mataupu 2: ia Tesema 2020, na fausia ai se faaputuga paipa PHC e 800mm le lautele ma le 45m loloto i Zhanggang Binhai New Town, Fuzhou.O le fa'aputuga fa'alava o le galuega e tele ma e fa'apitoa le fa'afanua, toetoe o na mea uma o oneone.H350MF hydraulic hammer o loʻo feagai ma luitau fou.O le tu'ia o le vaega mulimuli o le faaputuga e fai si la'ititi.Ole averesi ole aofa'i o samala e fa'auma ai se seti o fa'aputuga e mana'omia e o'o ile 1600 samala.E masani lava, 6 seti o faaputuga e mafai ona fausia i aso uma, ma o le aofaiga atoa o le 150 seti o faaputuga e mafai ona goto.

4-3

Zhanggang Binhai New Town, Fuzhou

I le fausiaina o galuega tetele tetele i le salafa o le atunuʻu, o meafaigaluega a le SEMW ua avea ma meafaigaluega faufale taʻutaʻua i le faʻalavelave faʻafanua faʻafanua, faʻaalia ai se matafaioi fou i le faʻalauiloaina o fausaga tetele.I le aluga o tausaga, e masani lava ona manatu SEMW le fou ma le R & D o le tauvaga autu a le kamupani, mulimulitaʻi i le gaosiga o meafaigaluega a le lalolagi ma le faufale tekonolosi tuaoi, tuʻuina atu le tau o le "auaunaga faʻapolofesa, faʻatauga faʻatau" i le alamanuia ma tagata faʻaoga i taimi uma. , ma fausia faatasi se fale matagofie.

Fa'atomuaga oloa o le H350MF fa'ato'aga fa'a samala

O le H350MF hydraulic pile hammer o se samala hydraulic faigofie lea e faʻaogaina ai le eletise eletise e sii ai le autu o le samala, ona faʻalagolago lea i le malosi malosi o le kalave e samala ai le faʻaputuga pito i totonu o le faaputuga.O lona ta'amilosaga galue e fa'apea: si'i samala, pa'u samala, ulu ma toe setiina.

O le H350MF hydraulic pile hammer o loʻo i ai le fausaga faʻapitoa ma le lautele o le faʻaogaina.E fetaui lelei mo le fausiaina o ituaiga faʻaputuga eseese ma e faʻaaogaina lautele i le fausiaina o faavae faʻaputu e pei o fale, alalaupapa ma uafu.

Fa'amanuiaga faufale:

Le pisapisao maualalo, maualalo le vibration, faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻamaoni;

I le faiga fa'alua fa'atino, o le fua faatatau o le malosi i le samala matua tele tele;

O le faiga o loʻo i ai le faʻamaoni lelei ma le faʻatinoina o masini faʻapitoa;

Fetuutuunai fetuutuunai, lautele faʻaoga faʻaoga ma malosi faʻatonuga;


Taimi meli: Apr-12-2021