8613564568558

CASING ROTATOR BORED PILE SEMINAR NA FAIA MANUIA I ZHUHAI

Mai ia Me 13 i le 14, o le semina i luga o le rotation atoa ma casing rotator fa'aputu fa'aputu, lagolagoina fa'atasi e le enisinia eleele ma lala fa'ainisinia geotechnical o le sosaiete Saina o fa'ainisinia sivili ma Wuhan geotechnical inisinia sosaiete, ma fa'atulagaina e Wuhan Xindi Geotechnical Engineering Technology Co., Ltd. .ma sa faia le SEMW i Hyatt Place Zhuhai Jinshi.

1

Gong Xiugang, pule aoao o SEMW, sui taitaifono o le komiti faapitoa o le enisinia eleele ma geotechnical paranesi inisinia o Saina sosaiete o inisinia faitele, Xiang Yan, polofesa tulaga inisinia sinia o Hubei Academy o le fausiaina o Saienisi, sui tulaga o le komiti faapitoa o eleele. inisinia ma geotechnical inisinia lala o Saina Sosaiete o inisinia faitele, ma sui taitaifono o Wuhan geotechnical sosaiete inisinia, Polofesa Hu Chunlin, failautusi aoao ma sui peresitene o Wuhan geotechnical sosaiete inisinia, Polofesa Zhu Yanpeng o Lanzhou Iunivesite o tekinolosi, le tele o tagata atamamai o Wuhan geotechnical sosaiete inisinia ma 76 tagata mai Wuhan, Shanghai, Zhuhai, Shenzhen, Beijing, Changsha, Jiangsu, Zhengzhou ma Guangzhou na auai i le fonotaga.

2

Nofoaga o konafesi

O mea o lo'o i totonu o le fonotaga e aofia ai tekinolosi faufale faufale, masini ma faiga fa'ainisinia o fa'aputu fa'ato'aga ua fa'afesuia'i lautele.

I le tusa o le 8 i le taeao i le aso 14, na asiasi muamua ai le au faipule i Zhuhai hengqinhui galuega fau fale masani a Anxin, o le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapipiʻi i totonu o le loloto o le faavae o le faʻaputuga faʻainisinia faavae.O le nofoaga o le poloketi o loʻo i le taulaga o Hengqin, Zhuhai City.O le saite ua eli i le faavae.O le loloto o le lua faavae e 18m.E sili atu ma le 40 fa'aputu fa'a'au ma le lautele o le 1.5m ma le umi atoa e 65m (lalo o le pito i lalo o le lua) o lo'o fausia i totonu o le lua fa'avae loloto.Ole fa'ainisinia fa'afanua ole nofoaga e lavelave.O le pito i luga o lo'o aofia ai le palapala o le sami loloto, o le oneone ma maamora mai luga i lalo.Ole taimi atoa ole fa'aputu su'ega muamua e itiiti ifo ile 36 itula.

Faigata i le fausiaina o galuega:

(1) Tulaga fa'afanua lavelave:o tulaga o papa ma eleele o le nofoaga o le poloketi e matua faigata lava, 20 m i lalo ole palapala o le sami, 20 M-60 lalo ole oneone o le oneone, ma o le pito o le faaputuga e ulu atu i totonu o le maamora malie mo le 2 m;

(2) Vaapiapi avanoa faufale:o le nofoaga faufale o loʻo i totonu o le lua faʻavae loloto, e lata ane i fale, o le faʻavae lagolago ma le faʻaputuga faʻavae o loʻo i ai nei, ma o le avanoa e vaapiapi, lea e oʻo atu ai i le crane e le mafai ona ave le palapala masani, o lea e manaʻomia ai ni faiga faʻapitoa e faʻamaeʻa ai. o le aveina o le palapala ma le faia o pu;

(3) Suavai fa'afefe maualuga i totonu o le fa'aputuga tino:o le maualuga o le vai o le vai tapu e 7m maualuga atu nai lo le pito i lalo o le lua, lea e faigofie ona mafua ai faʻalavelave paipa i le oneone i totonu o le paipa, ma o le fausiaina e faigata tele.

O le kamupani faufale e faʻaaogaina le dtr2106hz muamua e faʻaaogaina e le tagata lava ia masini vili vili i Saina e faʻatino le fausiaina o galuega.O meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i masini crawler, o loʻo i ai uiga o le fesuiaiga fetuutuunai, tele torque ma maualuga le lelei o le fausiaina.E mafai ona ausia faʻamatalaga faufale ma manaʻoga o le siʻosiʻomaga maualalo maualuga (e pei o le alavai ma le alavai) ma faʻamautinoa le sologa lelei o le alualu i luma o le poloketi.

4 3 5 6 8 7

Mata'ituina nofoaga faufale

Pe tusa o le 10 i le taeao, na faia ai se fonotaga lipoti o fefaʻatauaʻiga o aʻoaʻoga i le potu fono a le faletalimalo, na talimalo ai Xiang Yan, sui peresitene.

9

O le sui sui o Xiang Yan sa taitaia le fonotaga

Cheng Jielin, pule sili o Wuhan Xindi Geotechnical Inisinia Tekonolosi Co., Ltd., faia le lipoti o fesootaiga o lenei galuega faatino: le tekinolosi fausiaina o le lapoa lapoa ma super umi faaputuga ma casing rotator viliina masini i ultra loloto faavae lua o faaputuga lagolago faiga, ma le fa'aogaina o le tele o auala fau o le casing rotator i le fa'avae lua toe fa'aleleia ma fa'amalosia galuega o se loka va'a.

10

Cheng Jielin, pule sili o Wuhan Xindi, tuuina atu se lipoti fono

Hu Jialei, faatonu o Xuzhou tekinolosi R & D auaunaga nofoaga autu o SEMW., faia se lipoti fesuiaiga i luga o le talosaga ma le atinae o casing rotator.

11

Lipoti o le fonotaga a hujialei, faatonu o semw Xuzhou tekinolosi suesuega ma Atinaʻe Auaunaga Center

Yang Fusheng, enisinia sili o Shenzhen Hongye palapala eleele faasaienisi ma Tekonolosi Co., Ltd., faia se lipoti i luga o le poto masani faufale o faaofiina koluma paipa uamea tele ma casing rotator.

12

O Yang Fusheng, enisinia sili o Shenzhen hongyeji Technology Co., Ltd. na tuuina atu se lipoti o fonotaga

DOI Kazunori, faufautua sinia Iapani o SEMW., Na tuʻuina atu se lipoti fefaʻatauaʻiga i luga o le atinaʻeina o le faʻaogaina o le pusa kilia maualalo i Iapani.

13

DOI Kazunori, faufautua sinia o le semw Iapani, tuuina atu se lipoti o fonotaga

O loʻo faʻaaogaina le puipui puipui puipui uamea i le fausiaina o le faʻaputu-i-nofoaga ma le rotary atoa ma le casing rotator, o loʻo i ai uiga o le lelei o le faʻaputuina o le lelei, leai se palapala palapala, puipuiga o le siosiomaga lanumeamata ma faʻaitiitia le sima faʻatumu coefficient.E mafai ona foia lelei faʻafitauli o le paʻu o le pu, o le ua ma le maualuga o le faʻatumuina o le faʻaputuina o le faʻaputuga faʻapipiʻi faʻatasi ma auala masani faufale i totonu o taulaga E faʻaaogaina lautele i le petrochemical ma isi fanua faufale.

I le fausiaina o galuega tetele tetele i le itu i matu ma le itu i saute o Saina, ua avea le SEMW ma meafaigaluega faufale lauiloa i le lavelave o le siosiomaga faʻafanua.I le aluga o tausaga, e masani lava ona manatu SEMW le fou ma le R & D o le tauvaga autu a le kamupani, mulimulitaʻi i le gaosiga o meafaigaluega a le lalolagi ma le faufale tekonolosi tuaoi, tuʻuina atu le tau o le "auaunaga faʻapolofesa, faʻatauga faʻatau" i le alamanuia ma tagata faʻaoga i taimi uma. , ma fausia faatasi se fale matagofie.


Taimi meli: Me-21-2021