0086-13701765746

JB160A Hidrolik Leumpang Ngatur Rig

Katerangan Singkat:

JB seri Hydraulic Walking Piling Rig mangrupikeun desain anu kasohor pikeun integrasi pisan tina listrik, hidrolik sareng mékanik piling. Éta gaduh hak-hak hak-hak Perpustakaan Bebas sareng parantos dianugikeun sertipikat ti pamaréntah Cina kusabab téknologi maju. Arig nyayogikeun pagelaran anu alus, tiasa dianggo dipercaya, seueur dianggo dina padamelan SMW (metoda Campuran taneuh.) Pelantar ieu tiasa dipasang sareng palu tumpukan solar, alat piling pra-bosen anu sanésna, sareng sajabana. Éta cocog pikeun sagala rupa kaayaan tumpukan sareng yayasan, sapertos, angkat jalan raya, jalan tol, sasak, port, palabuhan cai, stasion metro sareng pencakar langit. .


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999,999 / Piece
  • Min. Pesanan Kuantitas: 1 Potongan / Potongan
  • Pasokan Kamampuh: 100 Potongan / Potongan per Bulan
  • Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai
  • Syarat pamayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Fitur Produk
    HYDRAULIC WALKING PILING RIG
    1. LAGU KESAN, STABLE AND DURABLE
    Pamimpin, platform utamapikeun mastikeun pagawéan langkung stabil sareng efektif.
    Beurat mamawa beban beban anu langkung ageung.

    2. Gampang UNTUK GAMPANG sareng TRANSPORASI
    Rarancang struktur modél, gampil kanggo rapat sareng ngaleupaskeun.
    Kaluar pemicu platform sareng struktur pin rotary, didorong ku silinder, anu ngahémat gangguan ngaleupaskeun. Bisa dibongkar sareng diangkut ku patempatan, gampang kanggo
    transportasi.

    3. SISTEM KONTROL KOMPUTER HANDRAULIK DAN TEKNOLOGI
    Duanana kendang utama sareng kendang bantu aya di handapeun kendali proporsi elektro-hidrolik, sayogi pikeun kendali kacepetan variabel sareng ngonci kacepetan naon waé.
    Pompa utama, klep kendali, tolok tekanan, kendang sasarengan nganggo.

    4. SISTEM PEMIMPIN PRAKTIKAL DAN KONSEP OPERASI
    Pamimpin standar anu nganggo goniometer sareng monitor sudut induktif (opsional) masihan inpormasi instan ngeunaan tumpukan sareng batter kakuatan, nyetél alarem bari aya dina bahaya. Fungsi anu saatosna tiasa dihontal bari ngagaringkeun rig piling sareng siri ZLD ngiringan auger sareng sensor (opsional).
    Tihang anu dicampur tumpukan monitor (opsional) nyayogikeun data tina jero tihang, laju tumpukan, jumlah bubur, sareng kaluaran inpormasi.

    5. CAB CABARAN OPERASI KOMUNITAS GAMPUNG KOMUNITAS KOMUNITAS Ruang
    insulated kamar sareng lima tameng angin ngajamin lingkungan anu terang, sepi kalayan kacapean minimal.
    Hidrét kontrol winch hidrétik ngamungkinkeun pagelaran anu hadé sareng kontrol anu gampang.
    Spasi pikeun kotak kontrol bor, monitor sudut sudut induktif (opsional), monitor mixing jero (opsional) ditangtayungan di ruang operator, ngajantenkeun kontrol kendiri-supir gampang sareng dipercaya.

    KARAKTER
    TEKNIKAL KAJOHANAN (Max.42m), cocog pikeun metode SMW.

    2. Panjang silinder horisontal dugi ka 3100mm, gampang digentos bari nganggo  padika SMW. Serangan horisontal tina silinder dugi ka 400mm, nyayogikeun  kalenturan langkung dina prosés konstruksi.

    3. Jil160A angkat tabung mastikeun 900mm-angkat-jangkungna.

    4. Rarancang struktur posisi unik ngajamin diri tanpa ngadegkeun  jasa bango. JB160A tiasa ngadamel jangkungna 39m.

    5. JB160A dibéré hak harta intelektual lengkep sareng 7 , kalebet 2 patén-patén pikeun penemuan.

    Model Produk:
    Spésifikasi

    Barang JB160A Hidrolik Leumpang  Ngatur Rig
    Jumlah panjang pamimpin (m) 21 ~ 39
    Diameter pamimpin (mm) ø920
    Pusat jarak antara pamimpin sareng alat dipasang (mm) 600 × 10101.6
    Sudut inclination pamimpin (kénca ka katuhu) (°) ± 1,5
    Tonggong tonggong (mm) 2800
    Pamimpin ngarobih silinder stroke (mm) 400
    Max. modél auger ZLD180 / 85-3-M2-S
    Max. modél palu solar D160
    Max. pamimpin panjang (m) 39
    Max. kakuatan tarik (kalayan pamimpin Max) (KN) 706.3
    Direntan hidrolik (pikeun dipasangkeun auger, palu solar) Kaku tarik ku tali tunggal (KN) 91.5max
    Angin sareng ngagulingkeun peed (m / mnt) 0 ~ 26
    Diaméter tali (mm) 221.5
    Kapasitas kendang (m) 550
    Direntan hidrolik (pikeun satingkat, pipa pengeboran, tumpukan) Kaku tarik ku tali tunggal (KN) 68max
    Angin sareng ngagulingkeun peed (m / mnt) 0 ~ 32
    Diaméter tali (mm) O20
    Kapasitas kendang (m) 265
    Sudut ayun (°) ± 10
    Perjalanan tibalik Kecepetan perjalanan (m / mnt) <4,5
    Léngkah perjalanan (mm) 3100
    Perjalanan Dagang Kecepetan perjalanan (m / mnt) <2,7
    Léngkah perjalanan (mm) 800
    Uplift tina jalur Laju (m / mnt) <0,55
    Jangkungna (mm) + 450 ~ -450
    Jarak antara lagu Gawe (mm) 9100
    Wisata (mm) 4800
    Jarak antara pulpén dina jalur Gawe (mm) 4800
    Wisata (mm) 5000
    Lagu ngaléngkah arah Panjang (mm) 9500
    Lebar (mm) 1200
    Lagu anu gerak canggih Panjang (mm) 6900
    Lebar (mm) 1700
    Sambungan antara balok sareng platform outrigger Pin rotary, silinder ngembang
    Tekanan taneuh rata (MPA) ≤0.1
    Daya motor (kw) 45
    Sistem rame hidrolik (MPA) 25/20
    Hidrolik sistem operasi rame Manual & kontrol listrik
    Rata-rata beurat tina piling rig (T) ≈130

    Catetan: Spésifikasi anu dikonci ngajantenkeun tanpa aya bewara sateuacanna.
    Panjang pamimpin tiasa diperpanjangkeun ka 42m dumasarkeun sarat khusus.

    JB160A Hidrolik Ngadaptarkeun Rig3

    Aplikasi

    Produk PROXEK MEXICAN: D100 & JB160A / Tugas PROJEK TAIYUAN: ZLD180 & JB160A / PROJEK PILIPINAS Produk: D138 & JB160A / SHANGHAI EXPO SITE Produk: ZLD220 & JB160A / Produk PROJEK MALAYSIA: ZLD180 + JB160A

    JB160A Hidrolik Ngadaptarkeun Rig4
    JB160A Hidrolik Leumpang Pig Rig7
    JB160A Hidrolik Leumpang Pig Rig5
    JB160A Hidrolik Leumpang Pig Rig8
    JB160A Hidrolik Leumpang Pig Rig6

    Layanan
    1. PERCUMA CENTER PERCUMA
    Urang nyayogikeun jasa pusat telepon gratis kanggo 24 jam. Kanggo inpo langkung lengkep ngeunaan produk SEMW atanapi jasa saatos dijual, punten nelepon kami di + 0086-21-4008881749. Urang bakal nyayogikeun inpormasi atanapi solusi anu anjeun peryogikeun.

    2. KONSULTAN & KOMUNITAS
    Tim professional kami nawiskeun jasa konsultasi gratis dumasar kana situs padamelan, kaayaan taneuh sareng syarat anjeun.

    3. Ujian &
    LATIHAN SEMW komitmen pikeun gratis pituduh pikeun instalasi sareng nguji, pikeun mastikeun yén anjeun tiasa ngadamel operasi anu saé.

    Urang bakal nawiskeun pelatihan di situs upami diperyogikeun, pikeun mastikeun yén anjeun terangpikeun pangropéa, nganalisa sareng nyahpaling kana kasalahan anu sanés.

    4. PANGKAL & REPAIR
    Kami ngagaduhan kantor di seueur tempat di China, gampang diropéa.
    Pasokan anu cekap pikeun bagian cadang sareng nganggo bagéan.
    Tim layanan kami gaduh seueur pangalaman profésional dina naon waé ukuranana ageung atanapi alit. Aranjeunna nyayogikeun solusi pangsaéna sareng réspon gancang.

    5. PELUANG & KOMUNITAS
    file palanggan
    Langkung seueur jasa anu disayogikeun, sapertos, ngirim info produk dileupaskeun anyar,. Kami ogé nyayogikeun tawaran khusus pikeun anjeun.

    NETWORK APLIKASI GLOBAL
    Diesel Hammers mangrupakeun produk konci tina SEMW. Aranjeunna parantos ngahontal reputasi alus di luar negeri sareng luar negeri. Kuburan solar SEMW diékspor dina jumlah anu ageung ka Éropa, Rusia, Asia Tenggara, Amérika Kalér, Amérika Kidul, sareng Afrika.


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Produk Patali