0086-13701765746

JB160A Hydraulic Walking Piling Rig

Keterangan Singkat:

JB seri Hydraulic Walking Piling Rig misuwur minangka integrasi saka rig piling listrik, hidrolik lan mekanik. Iki ndarbeni hak-hak properti Bebas lan dianugerahi sertifikat saka pamrentah China amarga teknologi canggih. Rig nyedhiyakake kinerja sing apik, bisa dipercaya, digunakake ing metode SMW (metode Nyampur Tembok). Rig kasebut bisa dipasang karo palu tumpukan diesel, peralatan tumpukan pra-bosen, lan liya-liyane, cocog kanggo macem-macem kahanan tumpukan lan dhasar, kayata, dalan gedhe, lebuh raya, kreteg, port, banyu banyu, stasiun metro lan pencakar langit. .


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9.999,999 / Piece
  • Min. Urutan Dhaptar: 1 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 100 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Plabuhan Shanghai
  • Katentuan Pambayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail Produk

    Tag Product

    Fitur Produk
    HYDRAULIC WALKING PILING RIG
    1. LEBIH LAMPIRAN, STABLE lan DURABLE
    Pimpinan, platform utama lan peralatan mlaku dirancang kanggo nyopir tumpukan tugas abot, supaya bisa kerja luwih stabil lan efektif.
    Bobot pembawa saka beban sing luwih gedhe.

    2. Gampang kanggo ASSEMBLY lan TRANSPORATION
    Desain struktur modular, gampang dipasang lan ngilangi.
    Metu pemicu platform kanthi struktur pin rotary, didorong dening silinder, sing ngirit gangguan. Bisa dibongkar lan diangkut nganggo bagean, gampang kanggo
    transportasi.

    3. SISTEM KONTROL KONVOLEKTOR KONVINCED GRATIS lan TEKNOLOGI
    Loro utama lan drum bantu sing ana ing kontrol proporsi elektro-hidrolik, kasedhiya kanggo ngontrol kecepatan variabel lan ngunci kecepatan.
    Pompa utama, katup kontrol, tolok tekanan, drum kabeh nggunakake.

    4. SISTEM PONEKTOR OPERASI
    PRAKTIKAL lan KAJAWA Pimpinan standar kanthi goniometer lan monitor sudut induktif (opsional) menehi informasi cepet babagan tumpukan batter lan daya tarik, ngeset weker nalika bebaya. Fungsi sakdurunge bisa digayuh nalika disking rig nggarap seri ZLD agitating auger lan sensor (opsional).
    Monitor tumpukan jero (opsional) nyedhiyakake data saka tumpukan tumpukan, kecepatan piling, jumlah slurry, lan output informasi.

    5. CAB OPERASI KANGGO KONTROL LENGKAP Kasedhiya
    kamar kamar terisolasi nganggo limang tameng angin njamin lingkungan sing cerah lan sithik.
    Ekspor kontrol winch hidrolik ngidini kinerja uga gampang lan gampang dikendhaleni.
    Spasi kanggo kothak kontrol pengeboran, monitor sudut sudut induktif (opsional), monitor mixing jero (opsional) dilindhungi ing ruangan operator, supaya kendhali siji-driver gampang lan dipercaya.

    TARAFIKAL TEKNIKAL KARAKMEN TEKNIKAL JB160A
    1. JB160A dilengkapi drum capacious. Pimpinan standar dhuwur  39m (Max.42m), cocog kanggo metode SMW.

    2. Dawane silinder horisontal nganti 3100mm, gampang pindhah nalika nggunakake  metode SMW. Serangan horisontal saka silinder nganti 400mm, nyedhiyakake  fleksibilitas luwih akeh babagan pakaryan konstruksi.

    3. Silinder angkat JB160A njamin dhuwur 900mm-angkat.

    4. Desain struktur posisi unik njamin sing mandheg tanpa bantuan  kren layanan. JB160A bisa nggawe dhuwur 39m.

    5. JB160A diwenehake hak properti intelektual lengkap lan 7 , kalebu 2 paten kanggo penemuan.

    Model Produk:
    Spesifikasi

    Item JB160A Hydraulic Walking  Piling Rig
    Jumlah pimpinan (m) 21 ~ 39
    Diameter pimpinan (mm) ø920
    Jarak pusat antara pimpinan lan peralatan dipasang (mm) 600 × 1.101.6
    Sudut kecenderungan pimpinan (kiwa tengen) (°) ± 1,5
    Punggung mburi (mm) 2800
    Pemimpin trimming silinder stroke (mm) 400
    Max. model auger ZLD180 / 85-3-M2-S
    Max. model palu diesel D160
    Max. panjang pimpinan (m) 39
    Max. narik pasukan (karo pimpinan Max) (KN) 706.3
    Winch hidraulik (kanggo dipasangake auger, hammer diesel) Daya tarik tali tunggal (KN) 91.5max
    Digulung lan mundurake peed (m / min) 0 ~ 26
    Diameteripun tali (mm) ø21.5
    Kapasitas drum (m) 550
    Win hidraulik (kanggo uplift, pipa pengeboran, tumpukan) Daya tarik tali tunggal (KN) 68max
    Digulung lan mundurake peed (m / min) 0 ~ 32
    Diameteripun tali (mm) E20
    Kapasitas drum (m) 265
    Sudut swing (°) ± 10
    Lelungan Transversal Kacepetan lelungan (m / min) <4,5
    Langkah lelungan (mm) 3100
    Lelungan vertikal Kacepetan lelungan (m / min) <2.7
    Langkah lelungan (mm) 800
    Uplift saka trek Kacepetan (m / min) <0,55
    Dhuwur (mm) + 450 ~ -450
    Jarak antarane trek Nggawe (mm) 9100
    Lelungan (mm) 4800
    Jarak antarane trek ing trek Nggawe (mm) 4800
    Lelungan (mm) 5000
    Track muter Length (mm) 9500
    Jembar (mm) 1200
    Trek obah vertikal Length (mm) 6900
    Jembar (mm) 1700
    Sambungan ing antarane balok lan platform outrigger Pin muter, silinder ngembang
    Tekanan lemah rata-rata (MPA) ≤0.1
    Daya motor (kw) 45
    Sistem ribut hidrolik (MPA) 25/20
    Operasi sistem rame hidrolik Kontrol manual & listrik
    Bobot total piling rig (T) ≈130

    Cathetan: Spesifikasi diowahi tanpa kabar sadurunge.
    Dawane pimpinan bisa ditrapake nganti 42m miturut syarat khusus.

    JB160A Hidriling Piling Rig3

    Aplikasi

    Produk PROXEK MEXICAN: Produk PROJEK D100 & JB160A / TAIYUAN: Produk ZLD180 & JB160A / FILIPPINE: D138 & JB160A / SHANGHAI EXPO SITE Product: ZLD220 & JB160A / Produk PROJEK MALAYSIA: ZLD180 + JB160A

    JB160A Hidriling Piling Rig4
    JB160A Hydraulic Walking Piling Rig7
    JB160A Hidriling Piling Rig5
    JB160A Hydraulic Walking Piling Rig8
    JB160A Hidriling Piring Rig6

    Layanan
    1. SERVIS CENTER GRATIS KANGGO
    Kita nyedhiyakake layanan pusat panggilan gratis kanthi 24 jam. Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk SEMW utawa layanan sawise adol, hubungi kita ing + 0086-21-4008881749. Kita bakal menehi informasi utawa solusi sing dibutuhake.

    2. KONSULTAN & KESIMPULAN
    Tim profesional kita nawakake layanan konsultasi gratis miturut situs kerja, kahanan lemah lan syarat sampeyan.

    3.
    Ujian SEMASA

    Kita bakal nawakake pelatihan ing situs yen perlu, kanggo mesthekake sampeyan ngerti kanggo pangopènan, nganalisa lan debugging salah.

    4. MAINTENANCE & REPAIR
    Kita duwe kantor ing akeh panggonan ing China, gampang diopeni.
    Penyediaan sing cukup kanggo bagean cadhangan lan nyandhang bagean.
    Tim layanan kita duwe pengalaman profesional ing macem-macem proyek ukuran gedhe utawa cilik. Dheweke nyedhiyakake solusi sing paling apik kanthi respon cepet.

    5. PELANGGAN & KONSEKSI
    File customer
    Layanan liyane sing diwenehake, kayata, ngirim informasi produk sing dirilis anyar,. Kita uga nyedhiyakake tawaran khusus kanggo sampeyan.

    NETWORK MARKET ING GRATIS
    Diesel Hammers minangka produk utama SEMW. Dheweke wis entuk reputasi apik ing njero negara lan luar negeri. Pemanas diesel SEMW diekspor kanthi jumlah gedhe menyang Eropa, Rusia, Asia Tenggara, Amerika Lor, Amerika Selatan, lan Afrika.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan