8613564568558

Trench Motong & Campuran Re-Peralatan Metode Tembok jero

  • TRD-60D / 60E Motong trench & Campuran Re-kelengkapan kaedah jero tembok Series

    TRD-60D / 60E Motong trench & Campuran Re-kelengkapan kaedah jero tembok Series

    Trench nglereni campuran tembok témbok jero (TRD cekak) beda karo metode Tembok Campuran Tanah (SMW). Kanthi metode TRD, alat rantai rantai dipasang ing bagean persegi panjang "nglereni postingan" lan dipasang ing lemah, dipindhah kanthi transversal kanggo nglereni lan nyiram, nyampur, agitasi, lan konsolidasi lemah ing lokasi asli, saengga nggawe tembok diafragma ngisor.