8613564568558

Опрема за метод на длабок ѕид за сечење и повторно мешање

  • TRD-60D/60E Опрема за метод на сечење ров и повторно мешање на серијата длабоки ѕидови

    TRD-60D/60E Опрема за метод на сечење ров и повторно мешање на серијата длабоки ѕидови

    Сечење ров Повторно мешање Методот на длабок ѕид (накратко TRD) се разликува од методот на мешан ѕид со почва (SMW).Со методот TRD, алатите со моторна пила се монтираат на долг правоаголен дел „столб за сечење“ и се вметнуваат во земја, за да се поместуваат попречно за сечење и истурање на инјекциска смеса, мешање, мешање и консолидација на почвата на првобитната локација, за да се направи подземен ѕид на дијафрагмата.