8613564568558

Prerja e llogoreve dhe ripërzierja e pajisjeve të metodës së thellë të murit

  • TRD-60D / 60E Prerja e llogoreve dhe ripërzierja e pajisjeve të serisë së murit të thellë

    TRD-60D / 60E Prerja e llogoreve dhe ripërzierja e pajisjeve të serisë së murit të thellë

    Prerja e llogoreve Ri-përzierja Metoda e murit të thellë (TRD për shkurt) është e ndryshme nga metoda e tokës së përzier me mur (SMW). Me metodën TRD, mjetet e sharrës zinxhirore janë montuar në një seksion të gjatë drejtkëndëshe "post prerjeje" dhe futen në tokë, për tu zhvendosur në mënyrë tërthore për prerje dhe derdhje të grout, përzierjen, ndezjen dhe konsolidimin e tokës në vendndodhjen origjinale, në mënyrë që të bëni një mur diafragma nëntokësore.