8613564568558

100

Produktet eksportohen në më shumë se 100 vende dhe rajone.

1921

është themeluar në vitin 1921 Shanghai Engineering Machinery Co., Ltd.

88

Semw ka aplikuar për 88 patenta, 68 prej të cilave janë miratuar

24

Vendosni linjën telefonike 24-orëshe të shërbimit pas shitjes