8613564568558

100

Производите се извезуваат во повеќе од 100 земји и региони.

1921 година

е основана во 1921 година Shanghai Engineering Machinery Co., Ltd.

88

Semw аплицираше за 88 патенти, од кои 68 се одобрени

24

Поставете 24-часовна телефонска линија за услуги по продажбата