8613564568558

Motong Trench & Re-Pergaulan Alat Parabot Di jero Tembok

  • TRD-60D / 60E Potong parut & Nyampur deui Perangkat metode témbok Series Dinding

    TRD-60D / 60E Potong parut & Nyampur deui Perangkat metode témbok Series Dinding

    Trench cut Re-mixing Metode témbok jero (TRD for short) mah béda ti metode Tembok Campuran Tanah (SMW). Kalayan metode TRD, alat ranté raga dipasang dina bagian segiempat panjang panjang "motong pos" sareng diasupkeun kana taneuh, janten ngalih pisan kanggo motong sareng tuang grout, nyampur, ngaganggu, sareng konsolidasi taneuh di lokasi aslina, ku kituna ngadamel témbok diafragma handapeun taneuh.