8613564568558

I le tauaveina o le misiona, o le masini faufale TRD-40E muamua a le SEMW na alu i se misiona mo le taimi muamua i se galuega tele faasao vai i Hunan!

E 6 mita lona vaiti ma 8 mita le lautele

Maualuluga 10 mita, malifa 21 tikeri

E fa'afefea ona fa'atino galuega faufale o le TRD i luga o se tu'u vaapiapi?

Pe le o se fautuaga tuusa'o ea lea e tuu ai?

aso nei

tatou sui le vaaiga

Va'ai SEMW's muamua mama eletise alu TRD-C40E masini faufale

Ave i le misiona, alu i le malaga muamua

Fesoasoani i le fausiaina o se galuega fa'afouina tele mo le vaituloto lona lua aupito tele a lo'u atunu'u

Poloketi mo le Fa'amalosia o le Fa'afanua ole Itumalo ole Dongting Lake

Le alualu i luma tumau mo le faatumu o faatanoa!

O le vaega muamua o le poloketi faʻamalosia le faʻaleleia o le pa i le Itumalo o Dongting Lake o le Itumalo o Hunan o se tasi lea o galuega tetele e 150 a le atunuʻu e faʻasaoina vai.E 226 pa tetele ma laiti i le Itumalo o Dongting Lake, e aofia ai ma le 11 fa'amaufa'ailoga taua a le atunu'u.Talu mai le tafega i le 1998, ua leva ona fausia.Ona o le le lelei o le eleele o le tino o le embankment ma le le lelei o le eleele o le faavae o le eleele, faapea foi ma le mea moni e faapea o le maualuga o le vai lologa e masani ona sili atu nai lo le mamanu o lologa o le pa i tausaga talu ai nei, o le saogalemu o le pulea o lologa o uta autu. e le mafai ona fa'amaonia, ma e mana'omia le fauina o le fa'amauina o le fa'ama.

SEMW

E tusa ai ma le taua o mea puipuia, 6 faʻamaufaʻailoga autu e aofia ai Songli, Anzao, Yuanli, Changchun, Lannihu, ma Huarong Mocheng na filifilia mai le 11 faʻamaufaʻailoga autu i lenei taimi mo le faʻamalosia atoatoa ma le pulega e faʻafetaui tulaga.Ole umi ole poloketi e 45 masina., fa'atasi ai ma le aofa'iga o tupe fa'afaigaluega e 8.5 piliona yuan.

SEMW1

O le vaega o lo'o auai i le tauofoga i le taimi nei o le laina muamua lea e pulea lologa o Pinellia.O le fausiaina o le faʻamalosi o loʻo faʻatinoina i luga o lenei faʻamaʻi ma le umi atoa e 88.7km.Ona o le vaapiapi tele o le tino vai, o le maualuga o le eseesega i le laufanua ma le maaleale o le siosiomaga, o le fausiaina e fai si faigata.E telē ma tu'u i luma mana'oga maualuluga mo meafaigaluega faufale.

Ina ua mae'a ona ta'avale le masini faufale TRD-C40E muamua a le SWMW mai le laina gaosiga, na alu ese mo le taimi muamua.Na alu saʻo i le laina muamua o lologa faʻafefe o le Itumalo o Dongting Lake ma faʻataunuʻuina le fausiaina o se puipui faʻasolosolo faʻasolosolo vai-vaega vai ma le loloto o le 32m ma le mafiafia o le puipui o le 550mm i luga o se pa vaapiapi..I le nofoaga tonu, o le masini faufale TRD-C40E na avea ma se vaaiga matagofie i luga o le pa ma lona faʻatinoina lelei.

SEMW2

O le malaga muamua lea e tau mo se galuega tele faasao vai 

O le fa'ama'i e 6 mita aupito vaapiapi, 8 mita le lautele, 10 mita le maualuga, ma e 21 tikeri le malifa.Ole nofoaga vaapiapi na'o ia e faigata ai le tele o masini faufale tutusa TRD ona fa'agaoioia.O le masini faufale TRD-C40E o loʻo i ai se laʻititi laʻititi o le tino ma E maualalo le mana faʻaaogaina ma se faʻataʻitaʻiga eletise eletise fou fou, lea e sili atu le malosi o le faʻaogaina ma le maualuga o le fausiaina.

O le masini faufale TRD-C40E o loʻo i ai le faʻaogaina o le eletise e lua, o le eletise eletise mama ma le faʻaogaina o le eletise (eletise eletise mama, sili atu le lelei, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga), lea e mafai ona fetuunai le saoasaoa o le afi ma le afi afi e faʻafetaui ai. fa'atasi ai ma mana'oga fa'afanua eseese.Ole maualuga ole fausaga ole masini ole 50m, ole lautele ole puipui ole 550-900mm, ma le maualuga ole fausiaina ole 6.8m-10m.I le taimi lava e tasi, o meafaigaluega o loʻo i ai se faiga faʻavae faufale atamai, lea e faʻafaigofie ai le faʻaogaina ma le pulega ma mafai ai e tagata ona siaki le faʻagasologa o le fausiaina ma vaʻavaʻai mamao le lelei o le fausiaina.

SWMW3

Na tagi le Matai Wang, le tagata fa'atautaia i luga o le saite: TRD-40E malosi eletise mama e le itiiti ifo i le afi afi tiso, ae e sili atu le fa'asaoina o le malosi ma le siosiomaga nai lo le afi afi tiso.E na'o le 3 kWh/m3.O le fa'afanua fa'afanua o lo'o i luga ole laiga e masani lava ile 'ele'ele ma le pauta.Mo oneone ma pebbles, o le saoasaoa o le tipiina o meafaigaluega e mafai ona oʻo i le 2m-3m / h.E galue toetoe 20 itula i le aso.E le tu le meafaigaluega ma o le fua o le toilalo e matua maualalo lava.E lua sifi e galulue ai le aufaigaluega ma e maualuga tele le lelei o galuega.SEMW o se faʻailoga ou te faʻatuatuaina i taimi uma., o le faʻatinoga o oloa i lenei taimi e leʻi faʻanoanoa ai i matou!

Au'aunaga toto'a ma fa'amautinoa atoatoa 

Ona o mafuaʻaga eseese e pei o le faʻatapulaʻaina o le nofoaga, eseesega maualuga o laufanua, ma le maaleale o le siosiomaga e manaʻomia ona puipuia, o le TRD-C40E masini faufale e feagai foi ma le tele o suʻega faigata.E ui lava sa faia muamua sauniuniga i luga o le nofoaga a o leʻi fausia, ae e lē mafai ona ʻalofia tulaga e leʻi faatalitalia.

I lenei tulaga, e tuʻuina atu e le SEMW se 'auʻaunaga faʻapolofesa e tuʻu i le nofoaga o le poloketi mo se taimi umi, i luga o le valaau 24 itula i le aso, e tali atu i manaʻoga o auaunaga i soʻo se taimi, ma faʻamautinoa le saogalemu, lelei ma mautu le fausiaina o galuega.

SEMW3

A maeʻa le faʻatinoga o le poloketi faʻamalosia o le faʻamaualuga i le Itumalo o Dongting Lake, o le a faʻaleleia lelei le malosi o lologa o paʻu autu taʻitasi, e matua faʻaitiitia ai le mamafa o le pulea o lologa ma lologa, lea o le a faʻamalosia i le faʻalauiloaina o agafesootai maualuga ma atinae o le tamaoaiga, e fesoasoani i le mautu o agafesootai ma le lotogatasi, ma o lona manuia o le a ulu atu i le tamaoaiga lautele ma olaga o tagata.itu uma.

SEMW4

Faatasi ai ma le manaoga maketi mo le vai-taofi pupuni faʻaauau pea le fausiaina o puipui i lea tausaga ma lea tausaga, o auala faufale TRD ma auala faufale meafaigaluega ua faʻaaogaina lautele i le fausiaina o le faʻaleleia o le vai, faʻaleleia o le lua faavae, alalaupapa, vaega faʻamaufaʻailogaina o puna faʻaleagaina, puipuiga o faletupe ma isi faamoemoega.Faatasi ai ma le TRD O mataupu faʻaoga o tekinolosi faufale i Saina o loʻo faasolosolo malie ona faʻateleina, ma o le maualuga o le fausiaina o le TRD o le a faʻasolosolo malie.Matou te talitonu mautu o le TRD faufale tekonolosi o le a faʻafeiloaʻi se fuga matagofie i se taimi lata mai.

TRD-C40E auala fau masini tulaga lelei: 

1. Low headroom ave eletise uma

Ole maualuga ole fausiaina ole upega ole 10m, ole maualuga ole la'ititi ole 6.8m, ole lautele ole 5.7m, ma le umi ole 9.5m.E la'ititi le nofoaga faufale;o lo'o fa'aulu atoa le eletise, fa'asaoina le malosi, fa'alelei le si'osi'omaga, ma le pisapisao;le maualuga o le loloto o le fausiaina o le 50m, ma le lautele o le puipui o le 550-900mm.

2. Faiga mana lua

Fa'atonuga eletise mama: fa'afetaui le saoasaoa o le afi ma le afi afi e faʻafetaui ai manaʻoga faʻafanua eseese;tu'ufa'atasia ma faiga fa'aausilali eletise eletise e fa'amautinoa ai le fetuutuuna'i o le fausiaina ma le fa'atonutonuina lelei, fa'aleleia le fa'aotiina lelei ma fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi.

3. Pulea atamai

O faʻasologa faʻavae eseese e faʻatulagaina e tusa ai ma vaega eseese e faʻaleleia atili ai le faʻaleleia o le fausiaina aʻo faʻaleleia le faʻamaoni o meafaigaluega;mata'ituina taimi moni o tulaga o meafaigaluega ma tulaga faigaluega e ala i le mata'ituina mamao ma le mata'ituina o mea pu'eata;o lo'o i ai le galuega tauave o meafaigaluega fa'agaoioi mamao i le mamao.

4. Mea fa'apipi'i fe'avea'i

O le fesiitaiga e faigofie, o le felauaiga, faʻamavaeina ma le faʻapotopotoga e faʻafaigofieina, o le lautele o felauaiga e le sili atu i le 35t, o le umi, lautele ma le maualuga e le faʻatapulaaina, o le lautele o felauaiga e 3.36m, ma le maualuga o felauaiga o le 3.215m.

5. Fa'alelei lelei

O le avanoa fa'avae e fa'ata'atia lelei, ma fa'asao avanoa mo le tausiga ma le tausiga.

6. Faufale maualuga lelei

O le lelei o le fausiaina e maualuga atu nai lo le auala faufale SMW, ma o le faufale lelei i le loloto o le 40m e latalata pe sili atu i le TRD-C50 ma oloa tutusa i luga o le maketi.

7. Maua maualuga e tetee atu i tulaga lamatia

O le malosi o le siʻitia fausaga e sili ona lelei, o le siʻitia malosi e oʻo atu i le 90T * 2, ma ua faʻapipiʻiina i faʻamaʻi paʻu e faʻafetaui ai tulaga lamatia e pei o le tanumia o le viliina i le loloto masani.

8. Fuafuaga ta'avale fou

Na te faʻaaogaina se taʻavale eli ma foliga matagofie ma le faʻatulagaina talafeagai;nofoa fetuutuunai ma faiga ea malulu e sili atu le mafanafana o le siosiomaga fausiaina;tele faʻaaliga faʻaaliga ua tuʻufaʻatasia e mataʻituina le tulaga faufale i le taimi moni.

TRD-C50 auala fau masini ta'iala fa'apitoa:

SEMW5

Taimi meli: Sep-05-2023