8613564568558

Ose luitau tele |O le SEMW H260MT hydraulic piling hammer e ola e tusa ai ma faʻamoemoega ma e viia tele e tagata faʻatau!

E lua aso ma po e lua o le fausiaina faifaipea, o le luitau o le faaauauina o galuega i fafo i lalo o tulaga ogaoga, o le talafatai o Bohai tusia mamalu lean, Chengdao Oilfield totoa tauau le matafaioi mamafa, embellishes le "valivali suauu matagofie" i luga o le sami... I tausaga talu ai nei. , fa'atasi ai ma Shengli Offshore Chengdao Oilfield O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le gaosiga o le suau'u mama, ma o lo'o fa'atupuina galuega tetele i fafo.Faatasi ai ma i latou, o le SEMW H260MT hydraulic piling hammer o loʻo i ai pea i luma o le fausiaina ina ia mautinoa le alualu i luma o le fausiaina o galuega.

I le taimi o Aokuso, i totonu o le sami papaʻu i saute o le Sami Bohai i Dongying City, Shandong Province,SEMWtutoatasi atiina ae le nitrogen-faaleleia lua-galue samala hydraulic H260MT hydraulic piling samala, lea na faamaeaina manuia le CB208 vaega vaieli o le poloka Chengbei 208 galuega faufale i Chengdao Oilfield, Shengli Oilfield Fausiaina o 24 seti o paipa uamea i luga o le tulaga.

O le poloketi na faia e le Sinopec Shengli Oil Construction.O le tulaga fa'aputu o le fa'avae vaega vaieli o lo'o fa'atulagaina e pei ona fa'aalia i le ata o lo'o i lalo.O fa'aputuga paipa u'amea i itu uma e lua o le fa'avae o fa'aluega mo le suau'u i fafo.Ole lautele ole faaputuga e 660mm ma le umi ole faaputuga e 79.75m.A maeʻa le fausiaina, o le loloto o le faaputuga i totonu o le palapala e 60m.Ona o suiga o le mamanu, o le umi o le faaputuga o le faʻaputuga na faʻatupulaʻia mai le tusa ma le 60m i le lata i le 80m, ma o le D138 diesel hammer lea na muai fuafuaina e le mafai ona ausia manaoga fau.O le H260MT hydraulic hammer o la matou kamupani o loʻo i ai le faʻaogaina o le tele o le gaosiga o le malosi / tele, lea e fetaui ma manaʻoga o le mamanu ma taumafai e faʻatautaia le misiona faigata.

Ua lipotia mai o le faaputuga paipa uʻamea o lenei poloketi e faʻaaogaina le auala o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga ole laiga, e tusa ma le 20m / vaega.O fa'aputuga muamua e lua e fa'aofi i totonu o le fa'aputuga e ala i le samala vibration.O le H260MT hydraulic hammer a la matou kamupani o loʻo faʻatinoina le faʻaogaina o le fausiaina o pou mulimuli e lua ma le umi atoa o le 40m.

O le fausiaina o le vaega lona tolu o le faaputuga e aofia ai taimi fesoasoani e pei o faaputuga.O le taimi masani mo faaputuga taʻitasi e ulufale ai i le faaputuga e tusa ma le 40 minute, o le malosi malosi e tusa ma le 100 ~ 180kJ, o le taimi faigaluega o le 26BPM, ma le averesi numera o samala e tusa ma le 800 taimi..O le faʻaauauina o le fausiaina o 24 pou i itu uma e lua o le a maeʻa pe a ma le 30 itula (e aofia ai le taimi o le faʻanofoina o le vaʻa).

A maeʻa le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi, i le taimi o le fausiaina o le vaega lona fa o faaputuga, o le malosi o le malosi o le samala hydraulic e tusa ma le 200 ~ 230kJ, o le taimi faigaluega e tusa ma le 22 ~ 26BPM, o le taimi o le fausiaina o se faaputuga tasi e tusa ma le 60 ~ 90 minute, ma le numera o sasa samala e tusa ma le 60 ~ 90 minute.800 ~ 1500 samala, lea 6 ~ 9m ulu e matua itiiti lava.Ina ua maeʻa le 2 aso ma le 2 po o le faʻaauauina o le fausiaina, na iu lava ina maeʻa le galuega faufale o vaega e 2 o le 24 pou.

E le gata i lea, o le 4 pou autu o le φ1200 ma le umi 104.669m o le fausaga na fausia e le IHC S500, ma o le toe faʻaleleia o le samala hydraulic na maeʻa foi e le matou kamupani.

O le taimi muamua lea ua maeʻa ai e le H260MT hydraulic hammer le fausiaina o paipa paipa uʻamea i lalo o tulaga faʻalavelave faʻalavelave ina ua maeʻa le fausiaina o pou alaala o Shanghai Tongji Road i le faaiuga o le 2020. E ala i lenei fausiaina, ua mafai ai e le H260MT ona tetee atu i le luitau o le faʻaauauina pea. fa'agaioiga i lalo o tulaga ogaoga ma ua viia tele e le tagata fa'aoga.

O le mafai ona auai i le tele o galuega tetele e tatau ona lagolagoina malosi e tekinolosi maualuga.SEMW HMT fa'asologa fa'apipi'i samala fa'apipi'i fa'apipi'i su'esu'ega loloto ma fa'alavelave fa'atekinisi o tagata fa'atau i luga ole mana'oga, fa'atasia le tele o tekonolosi maualuga ma le tino e tasi, ma sili atu le mamana fa'aoga.O lo'o fa'aaogaina i alalaupapa va'ava'a, nofoaga e vili ai suau'u i fafo, fa'ato'aga matagi i fafo, galuega tetele e pei o fa'amauga o le sami loloto ma le fausiaina o motu faufau i luga o le sami ua fa'atinoina lelei.

HMT fa'ato'a fa'aputu samala oloa-2
HMT fa'ato'a fa'aputu samala oloa-1

HMT hydraulic pile samala oloafolasaga:

HMT fa'asologa o samala fa'apipi'i fa'apipi'i o samala fa'apipi'i fa'apipi'i maualuga ua fuafuaina ma gaosia e le SEMW, o lana fa'atinoga autu ua o'o i le tulaga maualuga fa'avaomalo.Pe a faʻatusatusa i le paʻu paʻu tiso samala, o le samala faʻapipiʻi eletise o loʻo i ai uiga o le pisapisao maualalo, leai se asu gaʻo, maualuga le faʻaogaina o le malosi, umi le umi o le paʻu o le faʻaputuga i taʻamilosaga taʻitasi, ma faigofie le pulea o le malosi malosi.O lenei faasologa o oloa o loʻo i ai le tele o faʻaoga, maualuga le puleaina, maualuga le faʻaleleia o le fausiaina, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻasaoina o le malosi ma le maualuga o le faʻatuatuaina, ma o loʻo i ai uma faʻaputuga ma isi auala faʻaoga.

O lenei fa'asologa o samala fa'apipi'i hydraulic o se ituaiga fa'alua fa'atino.A maeʻa ona faʻatupuina le aʻafiaga o le samala i se maualuga na muaʻi fuafuaina e se masini eletise, i lalo o le gaioiga tuʻufaʻatasia o le malosi malosi o le kalave ma le malosi faʻamalosi o le nitrogen compressed, e maua ai se saoasaoa maualuga maualuga o le aʻafiaga, ma o le aʻafiaga o le samala faʻapipiʻi hydraulic e. faaleleia.malosi.

HMT fa'asologa fa'apipi'i samala e fetaui ma le malamalama samala mamafa manatu samala.O lo'o fa'ailoaina e la'ititi la'ititi le mamafa o le samala, maualuga le saosaoa o le a'afiaga, tele le malosi o le a'afiaga, ma talafeagai mo le fa'aputu u'amea.E fetaui lelei mo galuega tetele e pei o alalaupapa vasa, nofoaga e vili ai suauu i fafo, faatoaga matagi i fafo, uafu loloto ma atumotu faufau i fafo, ma e matua lautele le maketi.

Fa'amanuiaga faufale:

◆ Le pisapisao maualalo, maualalo le filogia, faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻamaoni;

◆ Tulaga maualuga o le masini, faʻamautu faiga, faʻagaioiga faigofie ma maualalo le fua faʻaletonu;

◆ Faʻalagolago lelei le faʻaogaina ma le lelei atoatoa o le faʻatinoga o masini;

◆ Fetuutuunai fetuutuunai, lautele faʻaoga faʻaoga, malosi fetuunaiga ma le mafai ona pulea.

HMT fa'ato'a fa'aputu samala oloa-3

Taimi meli: Sep-16-2021